Εκδήλωση Κοπή Πίτας 2015

Πέραν του αναμενόμενου ήταν η προσέλευση Παντειακών, όλων των γενεών, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Πτυχιούχων Παντείου Πανεπιστημίου "Ο Αριστοτέλης". Έτσι λοιπόν, λίγο ετεροχρονισμένα λόγω των εκλογών,  την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 15:00, στο κέντρο "Μουσικές Διαδρομές", δεκάδες Παντειακοί γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Κέντρου προκειμένου να κόψουν την πίτα τους.


Η εκδήλωση έφερε κοντά παλαιούς φίλους συμφοιτητές αλλά και δημιούργησε νέους δεσμούς μεταξύ διαφορετικών γενεών αποφοίτων του Παντείου. Αισθητή επίσης ήταν και η συμμετοχή Καθηγητών, προεξέχοντος του Πρύτανη, Καθηγητή Γρηγόρη Τσάλτα και της Καθηγήτριας Ισμήνης Κριάρη, Αναπληρώτριας Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού.
Το κέφι, παρά την κατήφεια των ημερών, ήταν έκδηλο, με αποτέλεσμα η πίστα του κέντρου ήταν διαρκώς γεμάτη.   
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά προκειμένου να ενισχυθεί το ταμείο του Συλλόγου, το οποίο, ως γνωστό, ενισχύει κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις του Πανεπιστημίου.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθούν τα δώρα και οι χορηγοί της λαχειοφόρου, η οποία ομολογουμένως ήταν ιδιαίτερα πλούσια, σε ποιότητα και ποσότητα. Αναλυτικότερα, η λαχειοφόρος πρόσφερε 17 Δώρα:
1.Διαμονή έξι (6) διανυκτερεύσεων, πλήρης διατροφή και δωρεάν ποτά για δύο (2) άτομα στο ξενοδοχείο Princess of Kos (Προσφορά του Ξενοδοχείου).
2.Διαμονή τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων με πλήρη διατροφή για δύο (2) άτομα στην Ρόδο, στο Delfinia Resort Hotel (Προσφορά του Ξενοδοχείου)
3.Διαμονή στη Μύκονο για δύο (2) νύχτες για δύο (2) άτομα στα ξενοδοχεία Paola's beach - town τις ημέρες είτε του Πάσχα ή της Πρωτομαγιάς. Προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου team escape travel.  
4.Δωρο-επιταγή αξίας 100 Ευρώ, προσφορά των super markets ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (προσφορά του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ)
5.Δύο (2) επώνυμα αρώματα προσφορά της εταιρείας Hondos (Προσφορά της Hondos)
6.Μία (1) θεραπεία προσώπου (καθαρισμός - θεραπεία αντιγήρανσης) στο MED Metamorfosis, Κέντρο Επιστημονικής Αισθητικής & Ιατρικής Κοσμετολογίας στο Περιστέρι (Προσφορά της MED Metamorfosis).
7.Μία (1) θεραπεία προσώπου (καθαρισμός - θεραπεία αντιγήρανσης) στο MED Metamorfosis, Κέντρο Επιστημονικής Αισθητικής & Ιατρικής Κοσμετολογίας στο Περιστέρι (Προσφορά της MED Metamorfosis).
8.Μία (1) συνεδρία Laser Αποτρίχωσης στο MED Metamorfosis, Κέντρο Επιστημονικής Αισθητικής & Ιατρικής Κοσμετολογίας στο Περιστέρι (Προσφορά της MED Metamorfosis).
9.Ένα (1) βραδινό μακιγιάζ από την Make - up Artist Δήμητρα Ντάλαρη (Προσφορά της κας. Ντάλαρη).
10.Δύο (2) εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ (Προσφορά της ΑΕΚ)
11.Δύο (2) εισητήρια διαρκείας του ΠΑΟ (Προσφορά του ΠΑΟ)
12.Μια (1) Τηλεόραση Samsung 32'' LED TV (Προσφορά του Συλλόγου Πτυχιούχων Παντείου Πανεπιστημίου "Ο Αριστοτέλης").  
13.Δύο (2) δωρεάν γεύματα από το κέντρο "Μουσικές Διαδρομές"
14.Ένα (1) πλήρες γεύμα για 2 άτομα στο simple (Πλατεία Δούρου, Χαλάνδρι) (Προσφορά του simple cafe restaurant bar)
15.Ένα (1) πλήρες γεύμα για 2 άτομα στο simple (Πλατεία Δούρου, Χαλάνδρι) (Προσφορά του simple cafe restaurant bar)
16.Δύο (2) εκδόσεις της συναδέλφου και λογοτέχνη κας Καίτης Καγκαράκη.
Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση σύντομα τα μέλη του Panteion Alumni να ξανασυναντηθούν και πάλι, σύντομα.